Partybus huren
Den Haag

Willen jullie een partybus huren in Den Haag of Scheveningen?

Partybus huren in Den Haag of Scheveningen

Wil je er even tussenuit en genoeg ruimte om je heen ervaren, dan is het leuk om voor Den Haag te kiezen. Met 11 kilometer strand, weidse duin partijen en grote parken in combinatie met de culturele rijkdom van de stad maak je er een complete dag uit van. Heb je iets te vieren bijvoorbeeld een jubileum, familiedag, verjaardag of gewoon een uitje met de familie of het gezin? Boek tickets voor het Circustheater in Scheveningen. Het Circustheater is voor iedereen, voor de hele familie een leuke belevenis.  Er is altijd een voorstelling die zowel aan kinderen, ouders als opa of oma een gezellige middag of avond kan bieden. Maak jullie dag compleet door een partybus te huren. Gezellig en betrouwbaar vervoer naar het Circustheater. Schroom niet en vraag een offerte aan die geheel vrijblijvend is.

 

Lachend de partybus in

Een leuk idee is om je meiden vrijgezellendag door te brengen op het Zwarte pad in Den Haag. De Noordzijde van het zwarte pad is een gezellig en rumoerig strand. Veel strandtenten hebben hun eigen muziek op staan, variërend van loungy gitaardeuntjes tot hardere house. Er is er altijd wel een feest te vinden. Vergis je niet, het mag dan wel een strandfeestje zijn, maar bij die nieuwe hippe bikini past hier ook prima een flinke lik make-up en je mooiste bling bling bij. En dames ook leuk voor een dagje spierbundels, tattoo’s en siliconen te spotten. Vervoer naar deze top locatie voor je vrijgezellenfeest begint al als jullie een partybus zouden huren. Lachend de partybus in en schaterend de partybus weer uit. Mocht je zin in een lekkere snack krijgen kun je terecht aan de zijkant van Strandtent Down Under.

 

The fullmoon beach festival in kijkduin

Vakantiepark Kijkduin bevindt zich in “Koninklijk” Den Haag. Kijkduin is, op Scheveningen na, de populairste badplaats in Zuid-Holland. Tijdens een verblijf op Vakantiepark Kijkduin geniet je van stad, strand en natuur. Kort gezegd, de ideale vakantiebestemming voor iedere vakantieganger. Een frisse neus halen op het strand, genieten van een strandwandeling, fietsen in de duinen of een leuke citytrip alles is mogelijk. The Fullmoon beach Festival bevindt zich in Kijkduin. Reis je naar dit festival dan kun je een partybus huren en jullie festival wordt echt iets bijzonders. Een partybus met DJ, laserlicht, panorama uitzicht en gekoelde drank. Je brengt de sfeer er gelijk goed in. Het feest begint zodra de partybus voorrijdt.

 

Achter de schermen van ADO Den Haag

De geel-groene clubkleuren van ADO Den Haag zijn al een tijdje een vaste waarde in de hoogste regionen van het Nederlandse voetbal. Wat leuk om daar nu eens met je voetbalteam te gaan kijken achter de schermen. Koop tickets en loop over het veld van het Cars Jeans Stadion richting de spelerstunnel. Neem plaats in de catacomben, bekijk één van de vele sponsorloges en laat je rondleiden door de perskamer, de Senaatskamer en het ADO Museum. Laat je met een partybus afzetten bij op de parkeerplaats van Brasserie Bravo waar je aan het eind van de tour met z’n allen nog een drankje kunt drinken. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor deze partybus. Laat jullie verrassen door de chauffeur van de bus wat hij voor jullie in petto heeft al in de bus. En als kers op de groen-gele taart kun je ook nog eens een kortingsvoucher ontvangen op artikelen van de fan shop.