Partybus huren
Alphen aan den rijn

Willen jullie een partybus huren in Alphen aan den Rijn, Woerden, Bodegraven of Zevenhoven?

Partybus huren in Alphen aan den Rijn, Woerden, Bodegraven of Zevenhoven

Winter… Het seizoen waarin de nachten het donkerst zijn, wanneer de zon het meest gemist wordt en we verlangen naar schaatsen op krakend natuurijs, koek en zopie, knisperende vuren maar ook naar de lekkerste house, dampende techno, verwarmende hitjes en knotsgekke Après Ski. Aan de Zegerplas in Alpen aan den Rijn wordt voor die muzikale invulling gezorgd, de vuurkorven aangestoken en bekers met overheerlijke Glühwein gevuld. Heb je vervoer nodig naar het Winterlake Festival? Denk eens aan het huren van partybussen. Bussen waar je ook al met de Glühwein kunt beginnen. Vraag gerust een offerte aan die geheel vrijblijvend is. Wil je een keer iets anders dan een dierentuin kun je met je kids naar het Schildpaddencentrum in Alphen aan den Rijn gaan. Super leerzaam voor ze voor hun spreekbeurt of werkstuk. Over welke schildpadden ga je het hebben? Er zijn meer dan 300 soorten schildpadden. Ze leven in warmere gebieden, zeeën en oceanen. Wist je trouwens dat schildpadden reptielen zijn en zichzelf niet kunnen verwarmen? Laat je informeren in het Schildpadden Museum over bouw, voedsel, zomerrust en winterrust. Ook over zeeschildpadden en de Galapagos reuzenschildpad vindt je er veel info. Bestel tickets en ga er op uit.

Laat je toffe dansmoves zien

90 On The Beach in Woerden. Ben jij daar klaar voor. Staat het genoteerd in je agenda? Het evenement aan de Cattenbroekerplas te Woerden. Bij het strandje aan de plas (adres: Zeeweg 1) in Woerden mag je weer jouw toffe dansmoves laten zien. En doe dat vooral ongegeneerd, want hé, je bent weer even terug in de jaren negentig en de zeroes. Die zwoele zomeravond met een tof programma kan niet vroeg genoeg beginnen. Enne, ken je deze nog: Wow, we’re going to Ibiza. Maak er een echt feest van met partybussen. Geluidsinstallatie en een bar en vrolijke chauffeurs brengen je naar jouw bestemming.

Wil je een echte koe melken?

Er een dagje op uit met vrienden? Neem een kijkje in de kaasboerderij aan de Buitenkerk in Bodegraven. In de zomer grazen de koeien buiten in de polder en in de winter brengen zij de dag door in hun nieuwe duurzame stal. Naast koeien hebben zij op de boerderij ook kippen en schapen. De verse rauwe melk van de eigen koeien wordt voor een deel gebruikt om ambachtelijke boerenkaas te maken. In de boerderijwinkel vindt je veel streekproducten. Benieuwd hoe deze ambachtelijke kazen gemaakt worden? Dan kun je een rondleiding volgen over de kaasboerderij.

Benieuwd hoe het voelt om een echte koe te melken? Dan kun je meewerken met de boer, met als afsluiting een kaasproeverij in de boerderijwinkel. Maak er een feestelijk uitje van en ga een partybus huren. Laat je afzetten en ophalen zodat je een lekker wijntje bij je kaasplankje kunt nemen.

Zing jullie clublied in de bus

In Zevenhoven kun je ook eens gaan kijken hoe het voetballen bij SV Zevenhoven aan toe gaat. Gewoon eens kijken in een geheel andere stad. Ga een partybus huren en neem de spelertjes mee met allemaal toeters en bellen. Vraag aan de chauffeur de microfoon en laat ze hun eigen clublied laten zingen. Makkelijk en veilig om je op het parkeerterrein te laten afzetten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ieder jaar vindt er een Zevenhoven On Wheels plaats. Een actieve stad op sportief gebied.