Partybus huren
Delft

Willen jullie een partybus huren in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Maasland, Schipluiden, Midden-Delfland of Westland?

Partybus huren in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Maasland, Schipluiden, Midden-Delfland of Westland?

Ontdek het Vermeer Centrum Delft. Museum Prinshof Delft. Ervaar het leven, het werk en Delft, de stad van de 17de-eeuwse meester van het licht, Johannes Vermeer (1632-1675).  Bekijk alle schilderijen. Ontdek de Schilder Johannes Vermeer. Ervaar de werkwijze van Johannes Vermeer en stap min één van zijn schilderijen. Vindt de liefdesboodschappen van Johannes Vermeer. Voor museum liefhebbers is dit natuurlijk een geweldige dagtrip die goed te combineren is met het Delfts Blauw aardewerk. Want als je in Delft bent, mag een bezoek aan een aardewerkfabriek absoluut niet ontbreken. Ontdek hoe het wereldberoemde Delfts Blauwe aardewerk nog steeds op authentieke wijze wordt vervaardigd, en bezoek één van deze delfts blauw fabrieken. Koop tickets en ga gezellig een partybus huren. Begin de reis naar Delft onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers in de bus. Het is een goedkope manier van reizen, vriendelijke chauffeurs, toilet aan boord, heerlijk ontspannen reizen en op afgesproken tijden heen- en terugreizen. Vraag gerust een offerte aan die overigens geheel vrijblijvend is.

Tranen van ontroering

Bezoek een theatervoorstelling in CulturA & Zo in Pijnacker-Nootdorp. Kom meer te weten over de geschiedenis van deze woonplaats door een lezing van het Historisch Genootschap Oud-Pijnacker. Veeg tranen van ontroering weg tijdens een prachtige muziekuitvoering. Of bikkel mee in een van de vele sportevenementen in de frisse natuur rond Pijnacker-Nootdorp. Het Strandwalfestival in Rijswijk staat bol van activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, sport, muziek, optredens en historie. Het thema is ‘verbinden en ontmoeten’. De naam van het festival verwijst naar de oorspronkelijke strandwal onder de Van Vredenburchweg. Deze loopt vanaf het Rijswijkse Bos, de Naald naar het museum in het oude centrum. Koop tickets en combineer dit samen.

Salonboot Rondvaart

Geniet van je Salonboot Rondvaart in Leidschendam-Voorburg met keuze uit talloze luxe en verrassende mogelijkheden van lunch, borrel, High Tea, High Chocolate, Prosecco- of Wijnproeverij, Fingerfood, Tapas, Sushi tot en met diners met privé Chef aan boord. Voetbalvereniging Wassenaar. Groen wit de kleuren van SV Wassenaar. Leuk om eens te gaan kijken daar. Ga met een partybus en kijk wie de meeste Hollandse Elftal liedjes kent en ze ook meezingt uit volle borst. We beginnen met “Wij houden van Oranje”.

Beleef het mee in Westland

Maasland en Schipluiden zijn plaatsen in de gemeente Midden Delfland in de provincie Zuid-Holland. Schipluiden is afgeleid van het riviertje de Leede, dat bij Schipluiden bevaarbaar werd. Meerdere plaatsnamen in de omgeving verwijzen naar de Leede. Westland waar van alles te beleven is. Je vindt het er mooiste fietspad van Hoek van Holland naar Kijkduin. In Kijkduin daal je de duinen af en fiets je dan door de duinen bij de watertoren van Monster. Heerlijke strandtenten vindt je hier bv the Coast en Element Beach. Je kunt hier ook heerlijk lunchen of feesten. Plukkerij de Framblij. Bij Plukkerij de Framblij kun je je eigen vruchten zoals aardbeien en bessen uit de kas plukken. Varen met de Gantel. Stap aan boord van een van de rondvaartboten van de Gantel en laat je door de schipper alles vertellen. Je ziet wel er is van alles te beleven in Westland. Zeker de moeite om er op uit te trekken. Maak de dag compleet om samen gezellig in partybussen af te reizen naar het Westland.