Partybus huren
leiden

Willen jullie een partybus huren in Leiden, Leiderdorp,  Noordwijk, Katwijk aan Zee, Lisse, Warmond of Sassenheim?

Partybus huren in Leiden, Leiderdorp,  Noordwijk, Katwijk aan Zee, Lisse,
Warmond of Sassenheim

Leiden is een levendige studentenstad waar de historie vanaf druipt en de studentencultuur overal voelbaar is.  Een studentenstad met karakter. Al ruim 400 jaar draagt de Universiteit Leiden bij aan de unieke sfeer in Leiden. Zo barst het in de historische binnenstad van de studentenverenigingen, studentenhuizen en universiteitsgebouwen. Leiden met een bruisend centrum. Ben je wel of geen lid van een studentenvereniging, in het bruisende centrum kun je altijd terecht voor ontspanning en gezelligheid. Drink een biertje aan de gracht bij Annie’s, bestel de beroemde Rapen’burger bij Barrera of ga met je voeten van de vloer in Odessa. Wil je vervoer naar een feest of festival in Leiden bv het Internationale Film festival maak gebruik van partybussen. Je kunt ook een partybus huren en je laten afzetten bij de vele bezienswaardigheden in Leiden. Met zijn eeuwenoude grachten, intieme hofjes en schitterende monumenten zoals de Pieterskerk, het Academiegebouw en de Burcht is Leiden pure eye candy. Ohw ja en zelfs Koning Willem-Alexander is lid geweest van een Leidse studentenvereniging.

Met een partybus naar je kinderfeest

Trixs is een trampolinepark met een grote verscheidenheid aan trampolines en activiteiten zoals high performance trampolines, schuimblokkenbakken, ninja court, battle beam, baskets, interactive wall, volleybal op de trampolines en een speciaal peuter gedeelte. Super om hier te springen, tricks te oefenen, lessen te volgen, kinderfeestjes te vieren en voor bedrijfsfeesten en team-uitjes. Pannenkoeken boerderij Leiderdorp daar kun je heerlijk eten na je trampolinepark uitje. Heb je vervoer nodig voor deze sportieve dag? Ga een partybus huren en ga samen gezellig in één bus naar jullie uitje. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Combineer het zandstrand met een musical

Een dagje Noordwijk is heerlijk vertoeven. Noordwijk de Bloemenbadplaats van Europa, een moderne kustplaats met een rijke historie. Het bruisende hart van de Bollenstreek met een fantastisch dertien kilometer lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Een plek om verliefd op te worden en verliefd te blijven.​ Het Noordwijkse strand weet ieder seizoen melancholie en romantiek op te roepen, haar publiek in extase te brengen en kunstenaars te inspireren. Geniet van de spelende kinderen in ‘het kleine zeetje’ (kimmetje, zoals de Noordwijkers zeggen), fotografeer de stoere golfsurfers en blijf totdat de meeuwen de broodrestjes uit het zand pikken en de zon in zee zakt. Een weekend Noordwijk kun je leuk combineren met de musical Soldaat van Oranje in de Theaterhangaar in Katwijk aan Zee. Reserveer tickets, boek een hotel en ga samen op stap.

Van de Keukenhof de sloep op

Keukenhof moet je gezien hebben natuurlijk als Hollander. Stap in een wereld van bloeiende tulpen, windmolens, houten klompen en Nederlandse kaas. Maak er een dagexcursie van en ga een partybus huren om samen naar de Keukenhof te gaan. Oympia Charters sloepenverhuur in Warmond biedt veel mogelijkheden. Huur een sloep in Warmond en ga gezellig een dagje het water op. Vaar door het Unieke Hollandse Plassengebied, gelegen in het Groene Hart van Nederland. Neem een goedgevulde picknickmand mee. Skicentrum Sassenheim. Een sportieve dag om te leren skiën of snowboarden in een gezellige en ontspannen sfeer. Sasenheim waar je trouwens ook de mooiste dag van je leven kunt beleven. Park Rusthoff de meest rustieke, romantische en idyllische locatie gelegen in het centrum van Sassenheim. Het park waar je prachtige plekken hebt voor het maken van je trouwfoto’s.